Green roof on a garden studio in England







while its not veges, it could be!!

Completed in April, 2004, the 5m x 4m Garden Studio is cut into a 1 in 3 hillside, self-built in autumn 2003/spring 2004, entirely in timber and entirely suspended (walls and floor) from two recycled steel beams beneath the roof, bearing on a previously existing concrete retaining wall at the top (back) of the slope and block work piers at the front. More details including lessons learned and contact details here: http://www.greenroofs.com/projects/pview.php?id=1069

Views: 171

Comment

You need to be a member of Ooooby to add comments!

Join Ooooby

Comment by Pete Russell on June 23, 2010 at 2:01pm
Hi Denise. I featured your blog but it ended up taking too much space on the front page with both photos. Nice find though. ;-)

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2020   Created by Pete Russell.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service